Creative Brisk Seminar: een geslaagde dag

creative-brisk-siteDinsdag 18 oktober vond het seminar over Adobe Creative Cloud plaats. Dit seminar werd gehouden in het Drents Archief en was georganiseerd door Brisk ICT en Adobe. Spreker Bart van de Wiele van Adobe heeft verschillende onderwerpen behandeld, zoals nieuwe features in Adobe Creative Cloud, Adobe Acrobat DC, voordelen van Adobe Stock, Designer Tips en Trick en kracht van de mobiele Adobe apps. Tijdens de lezing werden de besproken punten voorzien van een live demonstratie, waardoor een goed beeld gegeven werd van de eindeloze mogelijkheden van Adobe. Veel van de mogelijkheden en functionaliteiten waren nog vreemd voor de deelnemers aan het seminar, wat het tot een inspirerende, leerzame dag maakte.

Tijdens het seminar zijn foto’s gemaakt, daarnaast hebben we een filmpje gemaakt waarin u een impressie krijgt van de inhoud van het seminar:

Bekijk de foto’s:

Wilt u meer weten over Adobe Creative Cloud? Neem dan vooral eens contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit pakket en de verschillende lidmaatschapsvormen.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+