Brisk ICT neemt ICTPoint Hosting Service en TISOnline over

Brisk ICT BV uit Groningen heeft Intergree BV uit Assen/Gorredijk overgenomen. Intergree handelt onder de namen ICTPoint Hosting Service en TISOnline. De dienstverlening van Intergree richt zich op alles wat online gerealiseerd kan worden. Webhosting en domeinregistratie voor zakelijke klanten vormen de pijlers van dit bedrijf.

Online zakendoen, oftewel E-commerce en E-business, wordt steeds belangrijker voor het bedrijfsleven. Dit blijkt uit de continue groei van online omzet. De vraag naar performance op het internet en het kunnen koppelen van websites met bestaande automatisering neemt daarom toe.

Organisaties die online zaken doen zijn niet alleen afhankelijk van hun eigen netwerken, maar ook van de webhosting. Hierdoor nemen eveneens de risico’s in omvang en aantal toe. Daarom vindt Brisk ICT het van belang om haar klanten ook op het gebied van webhosting en domeinregistratie te ondersteunen.

Met de overname van Intergree B.V. breidt Brisk ICT haar dienstverlening verder uit als service provider. Andere online diensten van Brisk zijn Brisk Online Backup, Brisk AntiSPAM en iKantoor (online werkplekken).

Brisk ICT biedt organisaties nu technisch meer zekerheid met de mogelijkheden om op het internet zaken te doen. De ondersteuning bestaat uit het leveren van de techniek, het beheer ervan en helpdeskondersteuning.

ICTPointHostingService(1)TISOnline

 

 

 

 

Bron: Brisk ICT

 

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+