Brisk ICT feliciteert Microsoft met Windows 7

Microsoft heeft het de inwoners van het Groningse Zevenhuizen uitgekozen om als eerste Nederlanders over te stappen op Windows 7. Windows 7 is de opvolger voor Windows Vista en XP. Afgelopen zaterdag 17 oktober stond Zevenhuizen volledig in het teken van het cijfer zeven. Het hele dorp was uitgenodigd voor een gratis(!) overstap naar Windows 7.

Burgemeester Berend Hoekstra en Theo Rinsema, algemeen directeur van Microsoft Nederland gaven de aftrap in verenigingsgebouw ’t Wiekhuus. Onder groot enthousiasme van enkele honderden bewoners werden de eerste zeven computers overgezet op Windows 7. De rest van het dorp werd bediend door de medewerkers van Microsoft aan huis. Vanaf donderdag 22 oktober is Windows 7 wereldwijd voor de consument beschikbaar.

Brisk ICT, specialist in zowel Windows en Apple platformen, feliciteert Microsoft met het nieuwe besturingssysteem Windows 7.

02Burgermeester_Zevenhuizen
Burgemeester Berend Hoekstra (links) zet samen met Theo Rinsema, directeur Microsoft Nederland, de eerste zeven computers in Zevenhuizen over op Windows 7.

01Brisk_in_zevenhuizen
“Sportieve” felicitaties door het Apple team van Brisk ICT, dit billboard is speciaal gemaakt voor het Windows 7 feest in Zevenhuizen.

02Windows_in_Zevenhuizen

Bron: Brisk ICT / Microsoft

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+