Brisk ICT en O&I ’troosten’ GasTerra Flames pechvogel Matt Haryasz

Zijn ploeg presteerde goed in de competitie en is in de playoffs nog volop in de running. Maar in andere opzichten wordt center Matt Haryasz van de Groninger profbasketballers van GasTerra Flames de laatste tijd achtervolgd door pech. Hij brak zijn middenvoetsbeentje en zijn iPhone werd gestolen. De Groninger bedrijven Brisk ICT en O&I Services ‘troostten’ vandaag pechvogel Haryasz door hem een nieuwe iPhone te schenken.

De playoffs moet Haryasz noodgedwongen vanaf de tribune bekijken. Juist nu zijn ploeg hem het hardst nodig heeft, zit hij aan de zijlijn met een geblesseerde voet. En tot overmaat van ramp gingen dieven er op Koninginnedag met zijn Apple iPhone vandoor. Voor Brisk ICT en O&I Services aanleiding om het leed van de profbasketballer enigszins te verzachten.

Joan Stulp van Brisk ICT en Pieter Kristel van O&I Services overhandigden de gloednieuwe iPhone vandaag aan Haryasz. “Zijn voet is inmiddels uit het gips en hij wordt niet meer gehinderd door communicatieproblemen. Zo hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan het Groninger basketball’’, zegt Stulp. Daarnaast zijn beide bedrijven heel nadrukkelijk betrokken bij Gasterra Flames en is Brisk ICT de grootste zakelijke Apple Authorised Reseller van Noord-Nederland. Kristel: “De overhandiging was erg leuk, Haryasz was blij met zijn nieuwe iPhone. Er ontstond een zeer geamuseerd gesprek, waarbij we het hadden over veel meer dan alleen zijn nieuwe toestel.’’

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+