Brisk ICT wenst u een veilig en gezond 2023

Team Brisk ICT bedankt u, klanten en relaties, voor het vertrouwen in onze dienstverlening in het afgelopen jaar.

2022 stond vooral in het teken van onrust in Europa, hoge energieprijzen en inflatie. Dit zet organisaties aan tot nadenken over veiligheid, energieverbruik en efficiënt werken. Ook ICT speelt hierin een rol. Denk aan de vele ICT-oplossingen waarmee de bedrijfsvoering efficiënter wordt. Neem bijvoorbeeld online vergaderen, wat minder tijd kost en waarmee flink bespaard kan worden op dure reiskilometers.

Informatiebeveiliging wordt ook steeds belangrijker. Brisk ICT krijgt bijna dagelijks te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Op basis van ISO 27001 zijn we sinds 2022 procesmatig bezig met het beveiligen van informatie voor klanten. Daarbij gaat het om informatie over het leveren, implementeren en in stand houden van ICT-infrastructuren, zowel op afstand als op locatie.

Microsoft 365 kan met recht de ‘ICT-hit’ van 2022 worden genoemd. Als Brisk ICT zien we binnen onze klantenkring een toename van 40 procent in het gebruik ervan. Klanten ontdekken steeds meer de functionaliteit en veiligheid die Microsoft 365 biedt. Bestaande server-omgevingen zijn in groten getale vervangen door een Microsoft 365-werkplekinfrastructuur. Het cloud-gebaseerde apparaat- en gebruikersbeheer is in 2022 flink toegenomen.

Bedankt voor de samenwerking in 2022.

Namens team Brisk ICT

Fijne kerst en een zakelijk goed, maar vooral een gezond 2023

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+