Brisk ICT, de enige crossplatform automatiseerder in Noord-Nederland

In de afgelopen maanden zijn wij uitvoerig bezig geweest met de herpositionering van Brisk ICT. In dit proces hebben we veelal naar onszelf gekeken, maar hebben we ook aan klanten gevraagd hoe zij over ons denken. Hieruit is gebleken dat men Brisk ICT waardeert vanwege de hoge mate van deskundigheid, de toegankelijkheid/flexibiliteit van de dienstverlening en de betrouwbaarheid.

Uiteraard zijn wij blij dat onze klanten een positief beeld over ons hebben, maar daar willen we het niet bij laten. Ict-ontwikkelingen volgens elkaar snel op en nieuwe mogelijkheden en apparaten blijven op de markt verschijnen. Brisk ICT volgt deze ontwikkelingen op de voet en gaat zelf ook mee in deze ontwikkelingen. Zo kunnen we u altijd voorzien van up to date advies en de meest recente ict-oplossingen.

Waar we uniek in zijn is dat wij de enige crossplatform automatiseerder in Noord-Nederland zijn. We beschikken over jarenlange ervaring en bewezen deskundigheid met zowel Apple als Microsoft. We zijn dus niet gebonden aan een bepaald platform, besturingssysteem of aan specifieke hardware.

Om onze deskundigheid niet alleen voor onszelf te houden gaan we onze kennis delen. Al onze klanten houden wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt, maar ook over ontwikkelingen bij Brisk ICT. Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+