Bedankt! Fijne Kerst en graag tot 2021!

Brisk ICT wil bij deze alle klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening van het afgelopen jaar! Wij vonden het zeer bijzonder om zoveel klanten te mogen helpen bij het werken in deze bijzondere situatie. Ook zijn wij enthousiast over wat we met z’n allen hebben geleerd in deze Corona-periode. In korte tijd hebben we met elkaar de vele extra mogelijkheden die ICT biedt ten volle benut.

Want een bewogen jaar, dat is het. Al sinds 16 maart j.l. werken wij met minimale bezetting vanuit kantoor, wij komen minder op locatie bij onze klanten en een nieuwe collega die startte op 1 april werd volledig via Teams ingewerkt. Waar zouden we zijn geweest zonder Microsoft Teams, Webex, Facetime, Zoom en Teamviewer.

Gelukkig was Brisk ICT goed voorbereid om thuis te werken. Wij werden overspoeld met ‘thuiswerk’ vragen waarvoor wij alles uit de kast hebben gehaald om iedereen ‘verbonden’ te krijgen. Ondanks de hectiek en noodzakelijk beperkende maatregelen had dat weinig invloed op de continuïteit van onze dienstverlening.

December is een maand van tradities en persoonlijke ontmoetingen, maar dat zit er dit jaar helaas niet in. Elkaar ontmoeten en persoonlijk bedanken zou in strijd zijn met de richtlijnen van het RIVM. Nogmaals bedankt voor de samenwerking.

Namens team Brisk ICT,

Fijne Kerst en een zakelijk goed, maar vooral een gezond 2021!

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+