Archief klantcases

 

 • NIVI: Brisk ICT ontzorgt ontzorgbedrijf
  Werknemers moeten veilig en gezond kunnen werken. ‘Als NIVI ontzorgen we bedrijven bij het beheersen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s,’ zegt directeur Cor van der Laan. ‘De automatiseringsondersteuning van Brisk ICT helpt ons die missie waar te maken.’
 • NDC Mediagroep: ‘Eén telefoontje is voldoende’
  ‘Als mediabedrijf zijn we cross-platform,’ zegt Peter Penninga. Hij is teamleider Operations ICT-beheer bij NDC Mediagroep, uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.‘Brisk ICT ontzorgt ons volledig voor alle devices op het Mac-platform.’In januari 2012 startte NDC mediagroep met de grootscheepse aanschaf van Apple-apparaten: iMacs, MacBook Pro’s, iPhones en iPads.
 • Fridina: ‘We hebben totaal geen omkijken meer naar serverbeheer, back-ups, licenties en updates.’
  ‘Duidelijk en zonder poespas.’ Brisk ICT kwam met een voorstel voor het migreren van werkplekken en lokale postvakken naar de cloud. De maandelijkse kosten bleken veel lager dan we vooraf hadden verwacht.
 • NOM: Brisk ICT hielp de NOM naar de cloud te migreren
  ‘We schaffen geen ict-producten meer aan, maar huren voortaan online werkplekken’, zegt Yvette Dijkshoorn, hoofd algemene zaken en financiën van de NOM.Waarom koos de NOM voor een cloud-oplossing?
 • Alles werkt samen
  Overzicht merken
  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
  Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
  Google+