Apple start vervangingsprogramma voor accu MacBook Pro zonder Touch Bar

Heb jij een MacBook Pro 13” zonder Touch Bar die gemaakt is in de periode oktober 2016 – oktober 2017? Lees dan even goed dit bericht! Apple heeft bekend gemaakt dat de accu’s van deze modellen defect kunnen raken en heeft een vervangingsprogramma gestart.

Apple heeft vastgesteld dat in een aantal modellen een onderdeel ervoor kan zorgen dat de ingebouwde batterij uitzet. Het bedrijf zegt dat dit geen gevaar oplevert. Gebruikers van een MacBook Pro 13” zonder Touch Bar uit de periode oktober 2016 – oktober 2017 kunnen gratis hun accu laten vervangen. Nieuwere modellen of de modellen met Touch Bar vallen niet onder het vervangingsprogramma.

Aan de hand van je serienummer kan gecontroleerd worden of de accu van laptop ook defect kan zijn. Apple heeft een pagina gemaakt over het vervangingsprogramma, hier kan het serienummer ingevuld worden. De vervanging van de accu is gratis. Heeft je laptop andere schade die het vervangen van de batterij in de weg zit, dan moet dit eerst opgelost worden voor de batterij vernieuwd wordt. Dit kan eventueel wel leiden tot kosten. Tip: maak, voor je de laptop opstuurt en de batterij laat vervangen, een back-up van je data!

Wil je jouw batterij laten vervangen? Ga dan naar een Apple Store of een geautoriseerde Apple-winkel. Heb je je laptop gekocht bij Brisk ICT? Dan kunnen wij hem gratis voor je opsturen. Ben je nog geen klant van ons maar wil je dit via ons regelen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: zakelijke gebruikers kunnen we een tijdelijke huurmachine aanbieden.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+