apple specialisme | home

Authorised Apple reseller Groningen

 

Brisk ICT is Authorised Apple reseller voor de zakelijke markt in Groningen en omgeving. Hierin zijn wij uniek. Voor onze klanten betekent dit dat wij zowel Apple apparatuur kunnen leveren als dat wij ervaren Apple technici in huis hebben om uw aanschaf succesvol te installeren en te integreren in uw organisatie. Daarbij verzorgen wij ondersteuning en training van uw medewerkers als dit nodig is.

De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme
Door onze jarenlange ervaring met zowel Apple- als Microsoftsystemen weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn om Apple te integreren in Microsoft netwerken. Die mogelijkheden zijn er namelijk zeker.

Een van de voordelen van het gebruik van Apple producten op de werkplek is dat Applesystemen complete producten zijn. In een iMac is bijvoorbeeld alle hardware verwerkt in het scherm. Omdat de iMac, op de stroomkabel na, volledig draadloos kan werken, is de werkplek netjes en vrij van kabels. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi en professioneel uit. Een ander voordeel is dat de Applesystemen erg stabiel en betrouwbaar zijn en langer meegaan dan de gemiddelde pc. Vergeet tenslotte uw medewerkers niet; als uw medewerkers graag met een Apple product werken, zullen ze productiever zijn als u hen de mogelijkheid geeft om met een Apple product te werken.

Producten
Voor de zakelijke markt leveren wij met name apparatuur zoals iMac, Mac Pro, Macbook, iPad en iPhone. Als Authorised Apple reseller kunnen wij uiteraard ook alle andere producten van Apple leveren. Neem in kijkje in onze Apple shop voor zakelijke gebruikers of neem contact met ons op.

Ga naar de webshop

Service
Heeft u problemen met een Apple product, dan kunt u altijd terecht bij een van onze Apple specialisten. Zij zijn opgeleid en gecertificeerd in het oplossen van problemen met Apple producten.

Reparatie
Onze eigen gecertificeerde Apple technici kunnen elke reparatie uitvoeren. Wij gebruiken bij het vervangen van onderdelen alleen originele Apple onderdelen. Hiermee garanderen wij de kwaliteit die u van een Apple product kunt verwachten.

Inruil
Heeft u al Apple producten maar wilt u deze vervangen, dan kunt u deze (afhankelijk van de staat) inruilen op de aanschaf van nieuwe Apple producten. Ingeruilde producten die in goede staat verkeren, kunnen als gebruikt product opnieuw aanbieden. Uiteraard nadat wij ze opnieuw geïnstalleerd hebben en alle data hebben verwijderd.

Daarmee is Brisk ICT dé leverancier:

  • die zowel uw Apple als Microsoft producten en software kan leveren;
  • die alles moeiteloos met elkaar laat samenwerken;
  • die volledige ondersteuning en service biedt voor alle apparaten en het complete netwerk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gebruik van Apple binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze Apple afdeling.

Brisk ICT is sinds 2007 Authorised Apple reseller voor de zakelijke markt. Wij hebben bewezen te voldoen aan de hoge eisen aan service die Apple aan een Apple reseller stelt.

Praktijkvoorbeelden (klantcases)

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+