Oplossingen die het bedrijfsleven verder brengen

Brisk ICT biedt proven technologische oplossingen voor organisaties, met name het MKB. Met onze technische knowhow en expertise en end-to-eind oplossingen helpen wij organisaties slimmer te werken.

Verder bieden wij IT-oplossingen voor zowel de technische inrichting als het functionele gebruik van Apple/Windows op een werkplek. Deze oplossingen omvatten:

  • Consultancy op het gebied van Apple/Windows
  • Support aan eindgebruikers
  • Beheer van Apple devices
  • Het instellen van cloud-applicaties zoals Microsoft 365
  • Security van IT-omgevingen

Bent u benieuwd hoe we uw bedrijf op het gebied van ICT verder kunnen helpen? Neem geheel vrijblijvend contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Apple en Microsoft, werkt dat wel?

Zeker weten, technisch consultant Rolf Glazenburg van Brisk ICT vertelt er graag meer over in dit artikel.

Wat is het voordeel aan deze combinatie?

Het voordeel is de hardware en software van Apple die gecombineerd worden met de cloud-oplossingen van Microsoft 365. Dit vergroot de kwaliteit, duurzaamheid en productiviteit van uw organisatie.

Hoe groot is de investering?

Om tot de perfecte oplossing voor uw bedrijf te komen adviseren we u om het contactformulier in te vullen voor een offerte op maat.

Slimmer werken met Microsoft 365 en Apple

Met de Microsoft 365 Modern Desktop beschikt u over het beste gereedschap (software) om uw werk te doen en wordt uw werkplek plaats-onafhankelijk. Productiviteit en vrijheid dus.

Dat terwijl uw organisatie volledig ‘in control’ blijft. Windows-apparaten (Apple/Android deels ook) worden centraal beheerd en gevoelige gegevens worden beschermd. De Microsoft 365 Modern Desktop is een totaaloplossing en biedt zowel gebruikers als de organisatie veel voordelen.

“Office 365 is geweldig. Overal en op verschillende apparaten zoals laptop, iPad of smartphone bij je e-mail kunnen. Reuze handig voor ons, omdat we ook als we onderweg zijn graag snel onze klanten van dienst willen zijn.”

Bert van der Leij – Projectmanager, WEDA

Lees klantcase »

Mobile Device Management

Voor effectief beheer op iedere werkplek

Wij als Brisk ICT bieden oplossingen voor eenvoudig en effectief managen van meerdere Apple of Windows devices. Zero-touch implementatie, het pushen van updates of een apparaat vergrendelen wanneer deze is verloren. Het is allemaal mogelijk met de Mobile Device Manager InTune dat onderdeel is van Microsoft 365

Steeds meer bedrijven maken gebruik van mobiele devices zoals een notebook, Surface, Macbook, iPad. Het geeft de medewerkers de mogelijkheden mobiel, productiever en creatiever te zijn. Tevens is flexibiliteit om thuis te werken in deze bijzondere tijden gewenst.

Flexibiliteit om thuis te werken in deze bijzondere tijden is gewenst.

De devices moeten natuurlijk wel veilig gebruikt kunnen worden en door de IT-afdeling gemanaged worden. Met MDM heeft u als klant geen zorgen meer over het beheer en veiligheid van de mobiele devices.

Bent u benieuwd naar wat Mobile Device Management voor uw organisatie kan betekenen of wilt u zien hoe we dit bij één van onze klanten hebben geimplementeerd? Lees dan de klantcase van DermaClinic.

Microsoft Intune

Met Intune kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones en Apple TV’s eenvoudig en effectief beheren. Het biedt uitgebreide veiligheidsopties, app management en disk encryptie. Intune kan in combinatie met Apple Business Manager meerdere nieuwe apparaten uitrollen, zonder ze fysiek bij de hand te hebben.

Pak het apparaat uit en zet het aan. De installatie begint vanzelf. Dat noemen we Zero-Touch Deployment. Is er een MacBook gestolen? Via intune kun je gemakkelijk op afstand wachtwoorden resetten of apparaten vergrendelen. De data op het apparaat blijft veilig.

“Ook gebruikers van Apple-devices kunnen nu efficiënt werken in de cloud met Microsoft-producten als Word, Outlook en OneDrive.”

Rolf Glazenburg – Technisch Consultant, Brisk ICT

Lees verder »

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+