apple inruilen? of zoekt u een tweedehands Mac?

Tweedehands Mac Brisk ICT

Wilt u een nieuw Apple product aanschaffen en uw oude Apple inruilen? Bij Brisk ICT betaalt u alleen het verschil bij. Zo bespaart u op aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe Mac.

Uw oude Mac is geld waard
De aanschaf van een nieuwe Mac is altijd een investering. U kent de kwaliteit die u aanschaft, maar u weet ook welk prijskaartje daaraan hangt. Gelukkig behoudt een Apple product altijd een bepaalde waarde en daarom is ook uw oude Mac geld waard. Als u uw Apple MacBook, Apple iMac, of Apple iPad bij ons inruilt (van 2010 of nieuwer), betaalt u alleen het verschil bij. En als u een Mac bij ons inruilt kunnen we er voor zorgen dat alle data één op één overgezet wordt. Zo kunt u gelijk verder werken op uw nieuwe Mac.

Tweedehands Mac
Omdat Apple producten van hoogwaardige kwaliteit zijn gaan ze lang mee. Daarom is de aanschaf van een tweedehands Mac een serieuze overweging. Bij Brisk ICT kunt u terecht voor een tweedehands Apple product. Schaft u bij ons een gebruikte Mac aan? Dan is deze altijd nagekeken, schoongemaakt en voorzien van het meest recente OS. Een iMac is altijd voorzien van een nieuw toetsenbord en muis. Uiteraard ontvangt u van ons garantie op uw aanschaf.

Heeft u een Apple product wat u wilt inruilen? Of zoekt u een tweedehands Mac? Neem dan contact met ons op voor een offerte of informeer naar hoeveel uw Apple nog waard is.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+