Apple Financial Services

apple financial services

 

Lease een gloednieuwe MacBook Pro en bespaar 25%!


Wil jij je medewerkers voorzien van het beste materiaal, maar geen grote investering doen? Dit is mogelijk met Apple Financial Services. Het stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten met gloednieuwe Apple producten te werken. Je kunt de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al leasen vanaf slechts €35,- per maand.  Over een looptijd van 3 jaar realiseer je een kostenbesparing van ruim 25%.

Wil je liever gebruik maken van een MacBook Air, iPad of ander apparaat? Neem dan contact met ons op, we maken graag een voorstel voor je!

MacBook pro leasen

Voordelen van Apple Financial Services

  • Met leasen realiseer je een kostenbesparing van 25%
  • Grote investeringen vooraf in apparatuur zijn niet meer nodig
  • Geef medewerkers de kans om gebruik te maken van Apple apparatuur en verhoog zo de productiviteit en medewerkerstevredenheid
  • Creëer meer flexibiliteit door Apple Financial Services

Werken met Apple binnen je organisatie

Door een haarscherp Retina-scherm, multifunctionele Touch Bar, energiezuinige flashopslag en extreem krachtige processors met Turbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz, is de nieuwe MacBook Pro is er weer in geslaagd om elke gebruiker versteld te doen staan.

De hardware en software van Apple stelt medewerkers in staat om productiever en effectiever te werken. De producten werken naadloos samen, waardoor je altijd gemakkelijk door kunt werken, of je nou achter je MacBook zit of onderweg op je iPad of iPhone werkt. Ook werken de producten goed samen met bijvoorbeeld Microsoft Office en andere bedrijfssoftware. Het implementeren, configureren en beheren van Apple devices kan eenvoudig geautomatiseerd worden, zodat de IT-afdeling niet elk apparaat handmatig hoeft te installeren.

Door je medewerker zelf te laten kiezen met welk apparaat ze willen werken, versterkt dat de productiviteit, motivatie en tevredenheid. Apple Financial Services maakt dit mogelijk binnen je organisatie: bespaar 25% met het leasen van een MacBook Pro.


Meer weten of een offerte ontvangen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Apple Financial Services? Of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op


Voorwaarden

  • De minimale besteding is € 2.500,- ex btw.
  • Aanbod geldig alleen in Nederland.
Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+