Apple Financial Services

Een MacBook Air voor minder dan een €1,- per dag!


Je medewerkers voorzien van een MacBook Air voor minder dan een euro per dag? Dat kan met Apple Finacial Services! Hierdoor hoef je geen grote investeringen te doen, maar kunnen je medewerkers wel werken met de apparatuur van Apple. Wil je liever gebruik maken van een MacBook Pro, iPad of ander apparaat? Neem dan contact met ons op, we maken graag een voorstel voor je!

Voordelen van Apple Financial Services

  • Werken met een MacBook Air kan al voor minder dan €1 per dag
  • Grote investeringen vooraf in apparatuur zijn niet meer nodig
  • Geef medewerkers de kans om gebruik te maken van Apple apparatuur en verhoog zo de productiviteit en medewerkerstevredenheid
  • Creëer meer flexibiliteit door Apple Financial Services

Werken met Apple binnen je organisatie
De hardware en software van Apple stelt medewerkers in staat om productiever en effectiever te werken. De producten werken naadloos samen, waardoor je altijd gemakkelijk door kunt werken, of je nou achter je MacBook zit of onderweg op je iPad of iPhone werkt. Ook werken de producten goed samen met bijvoorbeeld Microsoft Office en andere bedrijfssoftware. Het implementeren, configureren en beheren van Apple devices kan eenvoudig geautomatiseerd worden, zodat de IT-afdeling niet elk apparaat handmatig hoeft te installeren.

Door je medewerker zelf te laten kiezen met welk apparaat ze willen werken, versterkt dat de productiviteit, motivatie en tevredenheid. Apple Financial Services maakt dit mogelijk binnen je organisatie: voor nog geen euro per dag kun je al een MacBook Air leasen.


Meer weten of een offerte ontvangen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Apple Financial Services? Of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op


Voorwaarden
Prijzen zijn gebaseerd op een Fair Market Value Lease van een Macbook Air 128GB met een looptijd van 24 maanden. Aan het einde van de lease heeft de klant drie opties: 1. kopen van de devices tegen de op dat moment geldende marktwaarde, 2. inleveren van de devices of 3. de lease door laten lopen met maandelijkse opzegbaarheid. Voor deze aanbieding geldt een minimale afname van 5 units van de MacBook Air en kan variëren bij aanpassing van de productdetails. Devices die worden ingeleverd zijn in goede staat en werkend, met eventuele slijtage door normaal gebruik.

Overzicht merken
Alles werkt samen
Google+