Adobe-volumelicenties

Adobe-slider-volumelicenties-tot-30-mei

Het Adobe volumelicentieprogramma wordt vervangen door Adobe Creative Cloud. Stap vóór 30 mei 2014 over en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Met Adobe-volumelicentieprogramma’s (AVL) kunt u alles uit uw softwarebudgetten halen en taken zoals softwarebeheer, bestellingen en upgrades stroomlijnen.

Het AVL-programma biedt flexibele licentieoplossingen die u helpen tijd en geld te besparen. Zo kunt u aanzienlijke kortingen krijgen, heeft u de mogelijkheid om producten te combineren en beschikt u over een gestroomlijnd beheer voor accounts en licenties. AVL-programma’s bieden bijvoorbeeld een aantal gereedschappen die het desktopbeheer vereenvoudigen, zoals een IT-vriendelijk upgradeplan en een online portaal met wachtwoord waar je rapporten kunt creëren en licenties beheren.

Adobe kent vier licentieprogramma’s:

 • Value Incentive Plan (VIP)
  Dit is een jaarlijks lidmaatschap voor bedrijven van elke omvang. Voor het VIP-lidmaatschap zijn er geen minimumvereisten voor licentieaankopen.
 • Enterprise Agreement (EA)
  Driejarige overeenkomst met licenties van onbepaalde duur. Dit programma is voor middelgrote en grote bedrijven en vereist minimaal 100 licenties
 • CLP (Cumulative Licensing Program)
  Tweejarige overeenkomst met licenties van onbepaalde duur. Dit programma is gericht op cumulatieve aankopen. Met elke bestelling verzamelt u punten. Hoe meer punten, hoe hoger uw korting.
 • TLP (Transactional Licensing Program)
  Dit programma betreft eenmalige aankopen met een individuele licentie van onbepaalde duur

De voordelen van een licentie

 • Licentiebeheer
  een licentie vereenvoudigt het licentiebeheer. De verschillende pakketten (en de updates daarvan) kunnen in één licentie worden ondergebracht.
 • Kostenbesparing
  afhankelijk van het aantal punten dat uw licentie oplevert, geldt een bepaalde gereduceerde prijs.
 • Flexibiliteit
  alle softwarepakketten en ook de upgrades daarvan leveren punten op die meetellen. Ook kunt u in een licentie diverse platformen combineren. Een licentie is later ook uit te breiden.
Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+