Adobe Digital Publishing 22 oktober in Groningen

Wat zijn de kansen die digitaal publiceren biedt? Hoe pak je een goede publicatie aan? Wat is de juiste techniek?

Op woensdag 22 oktober betreden de beste sprekers over digital publishing het podium van de Puddingfabriek.  En de sprekers kunnen vragen zoals deze beantwoorden.

Smartphone

Of je nu graficus bent, ontwerper of anders bezig bent met digitale publicaties, zorg dat je deze woensdag in Groningen bent! Om 12 uur gaan de deuren open, om 12:45 starten de inspirerende sessies. En uiteraard wordt Digital Publishing afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden kan via de website van Adobe User Group. Log in en meld je aan.

Peter Villevoye
Peter VillevoyePeter Villevoye van Studea is natuurlijk een goede bekende. Ook op Digital Publishing staat hij weer op het podium.

Ondanks dat de iPad nog maar vier jaar bestaat, heeft het de wereld voor digitaal publiceren wel een gigantische boost gegeven. Peter kan je er alles over vertellen en komt vers van de Adobe MAX in LA rapporteren over de nieuwe koersen die Adobe inslaat met InDesign en digitaal publiceren. Over ePub 3, Adobe DPS en vele andere goede en gloednieuwe ontwikkelingen.

Marco Kramer
Marco KramerMet zijn bedrijf Brightboy Squad optimaliseert Marco online verkoopervaringen voor ondernemers. In Marco’s wereld staat de gebruiker en zijn ervaring voorop. En digitaal is anders dan papier, dus is het een op een overzetten van je magazine naar digitaal een gemiste kans. Met heldere voorbeelden laat Marco zien wat de verschillen zijn en waar de kansen liggen. Je hoeft niet iedereen te raken, maar je moet de juiste gebruiker overtuigen!

Nieuwe namen volgen
De eerste namen zijn dus bekend! En natuurlijk blijft het hier niet bij. Hou dus de komende tijd Twitter, Facebook en website van Adobe User Group in de gaten. Maar meld je nu vast aan, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt!

Alles op een rijtje
Digital Publishing
Datum: woensdag 22 oktober
Deuren open: 12:00 uur
Presentaties: 12:45 – 17:30 uur, daarna borrel
Toegang: gratis voor Adobe User Group-leden
Plaats: De Puddingfabriek, Groningen

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+