Adobe Creative Cloud™ Team Ready-abonnement

adobetr

Adobe Creative Cloud™ Team Ready-abonnement
Meld je aan via Adobe@brisk-ict.nl voor het Adobe Creative Cloud Team Ready-abonnement en profiteer niet alleen van lagere instapkosten. Voor CS6 Master Collection, maar ook van nieuwe productreleases zoals Adobe Edge en Adobe Muse™ zodra deze beschikbaar zijn. Binnenkort kun je dan naadloos overstappen op het Creative Cloud Team-lidmaatschap en toegang krijgen tot de nieuwste toepassingen en upgrades voor alle Adobe-desktopsoftware die tijdens de lidmaatschapstermijn op de markt wordt gebracht.

En dat is nog maar het begin. Creative Cloud Team-leden hebben ook recht op diverse services, waaronder Adobe Digital Publishing Suite (Single Edition) en Adobe Business Catalyst® (beide afzonderlijk
verkrijgbaar), toegang tot de Creative Cloud-community en unieke functies van het Creative Cloud Team, zoals gedeelde werkruimten, extra opslagruimte en mogelijkheden voor licentiebeheer.

Dit abonnement is wereldwijd via het Transactiegericht licentieprogramma (TLP) van Adobe verkrijgbaar bij bepaalde wederverkooppartners waaronder Brisk ICT. Er gelden geen minimumaankopen of beperkingen op het aantal lidmaatschappen dat je kunt aanschaffen.

Voor advies over de mogelijkheden neem kontakt op met Brisk ICT op 050 311 3000 of j.stulp@brisk-ict.nl

Wat is het verschil tussen Creative Cloud en Creative Cloud Team Ready?
Creative Cloud kan alleen worden afgesloten door individuen. Het abonnement is NIET overdraagbaar. Creative Cloud kan alleen via adobe.com worden afgesloten en dient betaald te worden met een creditcard. Houder van een Creative Cloud abonnement dient maandelijks zijn creditcard afschrijving goed te keuren ook al heeft hij een abonnement voor een jaar afgesloten.

Creative Cloud Team Ready wordt afgesloten door een bedrijf. Dit abonnement is in tegenstelling tot Creative Cloud Individual, niet gelieerd aan een persoon maar aan het bedrijf. Sluit u bijv. zo’n abonnement af voor 5 werkplekken, dan mogen 5 medewerkers met de software werken. Het Creative Cloud abonnement is gewoon via Brisk ICT te bestellen. Levering en facturering gebeurt op de gebruikelijke wijze.

Daarnaast zal het Team Ready abonnement meer mogelijkheden bevatten voor het delen en samenwerken, o.a. gedeelde werkruimten. Ook extra opslagruimte en licentiebeheer worden genoemd. Echter de specs van het Team Ready abonnement worden pas eind 2012 bekend.

adobeMatrix

Bron: Brisk ICT – Adobe

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+