Adobe Creative Cloud

Adobe-Creative-Cloud-50x50

Adobe-Creative-Cloud

Alles wat u nodig hebt om te maken wat u wilt.

Met Adobe® Creative Cloud™ krijgt u met een eenvoudig maandelijks lidmaatschap toegang tot de volledige set creatieve desktoptoepassingen van Adobe, plus nieuwe functies en upgrades zodra ze beschikbaar zijn.

Met de functies voor cloudopslag en bestandssynchronisatie hebt u vrijwel overal toegang tot uw bestanden. Met webgebaseerde services maakt en publiceert u websites, portfolio’s, mobiele apps, iPad-publicaties en content voor elk medium of apparaat.

U beschikt over een dashboard voor uw hele creatieve wereld, waarmee u uw ideeën, bestanden, lettertypen, instellingen, meldingen, desktoptoepassingen en teamleden kunt synchroniseren.

Met een handig menu hebt u toegang tot alle beschikbare toepassingen, bestanden, fonts en showcases. Wilt u een extra toepassing installeren? Met één druk op de knop installeert u de nieuwste versie van de toepassing direct op uw systeem. Ook als er updates van uw geïnstalleerde toepassingen beschikbaar zijn kunt u ze met één klik bijwerken naar de nieuwste versie.

Bekijk de video over Creative Cloud

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+