Adobe Acrobat XI Pro

De complete oplossing voor het gebruik van PDF-documenten en -formulieren

Adobe-Acrobat-XI-pro

Adobe® Acrobat® XI Pro software biedt een complete oplossing voor het gebruik van PDF-documenten en -formulieren voor gebruikers, en vereenvoudigt de implementatie en het softwarebeheer voor de IT-afdeling. De verbeterde softwarebeveiliging, support voor tools die de implementatie automatiseren en een voorspelbare updateplanning met cumulatieve patches helpen de kosten en inspanningen voor het beheer van PDF-software te reduceren. Nieuwe PDF-bewerkingstools, uitgebreide PDF-exportmogelijkheden en nauwere integratie met Microsoft Office maken het gebruikers makkelijker om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Bekijk de mogelijkheden van Adobe Acrobat XI

De belangrijkste redenen om te kiezen voor Adobe Acrobat XI Pro

  • Microsoft-integratie — Profiteer van de ondersteuning voor Microsoft Windows 7 en 8, krijg rechtstreeks toegang tot Acrobat-functionaliteit vanaf het Microsoft Office-lint en werk efficiënter met SharePoint en Office 365 in Windows en Mac OS.
  • Gestroomlijnde implementatie — Vereenvoudig de implementatie en updates met ondersteuning voor Microsoft SCCM/SCUP en Apple Remote Desktop, en maak gebruik van gratis Adobe-gereedschappen zoals de Adobe Customization Wizard om de installatie en configuratie te versnellen.
  • Ongeëvenaarde beveiliging — Beperk aanvallen via PDF dankzij verschillende ingebouwde beveiligingen en geavanceerde beveiligingstechnieken, zoals sandbox-beveiliging.
  • Documentbeveiliging — Stel bedrijfsgegevens veilig door standaard beveiligingseigenschappen voor documenten in je organisatie in te stellen of door automatische handelingen te creëren waarmee je een reeks beveiligingstaken kunt definiëren die gebruikers eenvoudig kunnen toepassen op hun PDF-bestanden.
  • Vereenvoudigde werkstroom — Werk slimmer door eindgebruikers de mogelijkheid te bieden om formulieren te maken, PDF-portfolio’s samen te stellen en de voorbereiding van PDF-bestanden te standaardiseren. Acrobat XI Pro biedt een complete oplossing voor het gebruik van PDF-documenten en -formulieren en vereenvoudigt de implementatie en het doorlopende softwarebeheer.

Wilt u gebruik maken van alle voordelen van Adobe Acrobat XI Pro? Neem dan contact met ons op.

Alles werkt samen
Overzicht merken
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste Brisk-ICT nieuws! Hieronder kunt u zich aanmelden:
Google+