Aanmelden Adobe Lunch & Learn

Over de sessie
Gebruik jij ook programma’s van Adobe? Grote kans dat je nog niet alle mogelijkheden kent! Om je op de hoogte te brengen van de nieuwste en handigste mogelijkheden in zowel Adobe Acrobat DC als de creatieve programma’s van Creative Cloud, organiseren wij een Lunch & Learn! We beginnen om 10.30 uur met het eerste deel van de sessie, gevolgd door een heerlijke lunch om daarna door te gaan met het tweede deel.

In het eerste deel van de sessie zal Adobe-expert Bart van de Wiele zich voornamelijk focussen op de zakelijke functionaliteiten van Adobe in Acrobat DC. Hierbij gaat het om handige mogelijkheden die je toe kunt passen bij je dagelijkse werkzaamheden op kantoor, zoals het ondertekenen van documenten of aanpassen van PDF-bestanden. Tijdens het tweede deel van de presentatie zal hij de mogelijkheden van de creatieve programma’s van Creative Cloud, zoals Photoshop, InDesign en Illustrator bespreken.

Tijdens de heerlijke lunch zijn zowel medewerkers van Brisk ICT als de professionals van Adobe beschikbaar voor vragen. De specifieke inhoud van het programma maken we nog bekend, maar wat in elk geval aan bod komt, is een update van de nieuwste mogelijkheden die tijdens Adobe MAX bekend gemaakt worden.

Wat, waar en wanneer?
De sessie vindt plaats op 30 oktober van 10.30-14.30 uur in Drachten (tijden zijn onder voorbehoud). De locatie is het Fries Congrescentrum Drachten.

Voorinschrijving
Wil jij bij de Adobe Lunch & Learn zijn? Schrijf je dan nu alvast gratis in!

Je naam

Je e-mailadres

Bedrijfsnaam

Kom je de hele dag, of alleen naar de ochtend- of middagsessie?
OchtendsessieMiddagsessieHele sessie

Ik kom met het volgende aantal personen
12

Indien je met twee personen komt, hieronder graag de naam en het mailadres van de tweede persoon invullen:
Naam:

E-mail:

Neem de onderstaande vier tekens over en klik op verzenden.
captcha

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.

Overzicht merken
Alles werkt samen
Google+