Aanmelden Adobe Lunch & Learn

Iets voor jouw organisatie?

Gebruik jij programma’s van Adobe op jouw werk of voor jouw organisatie? En ben je op zoek naar tips en tricks voor meer productiviteit? Dan is de Adobe Lunch & Learn wat voor jou! De Adobe Lunch & Learn is bedoeld voor zowel ervaren als onervaren gebruikers. Wij brengen je op de hoogte van de nieuwste en handigste toepassingen in zowel Adobe Acrobat DC als de creatieve programma’s van Creative Cloud.

Wat leer ik tijdens de sessies?

Op workshop-achtige wijze word je bijgepraat over de mogelijkheden van Adobe, vernieuwingen in de software en worden tools gedemonstreerd. Het is leerzaam en inspirerend voor iedere gebruiker!

Waar bestaat de ochtend- en de middagsessie uit?

Het programma is opgedeeld in een ochtend- en een middagsessie, zodat je kan kiezen welke sessie voor jou het meest relevant is: zakelijk of creatief. Naar beide sessies gaan kan natuurlijk ook, het is een aansluitend programma inclusief een lunch middenin.

De ochtendsessie is van 10:00 tot 12:30 uur met aansluitend een lunch. Deze sessie richt zich op Adobe voor dagelijkse kantoorwerkzaamheden aan de hand van zakelijke functionaliteiten in Acrobat DC. Hierbij gaat het om onderwerpen zoals het ondertekenen van documenten of aanpassen van PDF-bestanden.

De middagsessie is van 12:30 tot 14:30 uur met voorafgaand om 12:00 uur een lunch. Deze sessie richt zich op de creatieve kant van Adobe. Tijdens dit tweede deel van de presentatie worden de mogelijkheden van de creatieve programma’s van Creative Cloud, zoals Photoshop, InDesign en Illustrator besproken.

Het programma:
10:00 – Inloop met koffie en thee
10:30 – Start ochtendsessie
12:00 – Lunch
12:30 – Start middagsessie
14:30 – Einde met mogelijkheid tot drankje

Beide sessies worden gegeven door Adobe-expert Bart van de Wiele, tijdens deze sessies worden de nieuwste ontwikkelingen meegenomen uit de Adobe MAX conference van 15 t/m 17 oktober aanstaande. Bart van de Wiele is gespecialiseerd in Creative Cloud applicaties, Adobe Stock en Document Cloud. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker tijdens conferenties in zowel de VS, Europa als Australië.

Datum en locatie
De sessie vindt plaats op 30 oktober van 10.00-14.30 uur in Drachten. De locatie is het Fries Congrescentrum Drachten.

Schrijf je in!
Wil jij bij de Adobe Lunch & Learn zijn? Schrijf je hieronder in voor een gratis deelname.

Je naam

Je e-mailadres

Bedrijfsnaam

Kom je de hele dag, of alleen naar de ochtend- of middagsessie?
OchtendsessieMiddagsessieHele sessie

Ik kom met het volgende aantal personen
12

Indien je met twee personen komt, hieronder graag de naam en het mailadres van de tweede persoon invullen:
Naam:

E-mail:

Neem de onderstaande vier tekens over en klik op verzenden.
captcha

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.

Overzicht merken
Alles werkt samen
Google+